SmackDown 1000 16/10/2018: Rest In Peace!


Πρίν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο αλλά αυτή τι φορά και επετειακό μπλε επεισόδιο όπου οι εντάσεις ανάμεσα στους Styles και Bryan φαίνεται να ανάβουν, η Evolution επανενωθηκε, ξανα είδαμε το Cutting Edge, στέφθηκαν νέοι ομαδικοί πρωταθλητές, ο Rey έκανε δυνατή επιστροφή και ο Undertaker είναι αφοσιωμένος στο να διαλύσει την DX. Ας ξεκινήσουμε....

Το σόου ξεκίνησε με το Truth TV με καλεσμένη την Stephanie McMahon. Αφού εισήλθε η Stephanie έκανε την επιστροφή του και ο Commissioner του SmackDown Shane McMahon! Ο Shane αρχικά είπε πως έχουν υπάρξει πολλές ιστορικές στιγμές αλλά όχι σαν αυτή. Ευχαρίστησε όλο το κόσμο για την στήριξη που δείχνουν στο WWE τόσα χρόνια. Στην συνέχεια υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια για το ποίο είναι καλύτερο σόου και τότε έκανε την μεγάλη είσοδο του ο πρόεδρος του WWE Vince McMahon! Ο Vince δήλωσε πως ο κόσμος θέλει ψυχαγωγία και ρώτησε τι να κάνουν για αυτό. Μετά απάντησε με Dance Break!


AJ Styles & Daniel Bryan vs The Usos 

Οι Usos με συνεργασία και ομαδικά κόλπα είχαν το πάνω χέρι μέχρι που ο AJ πέτυχε το Culf Crusher και ο Bryan το Yes Lock αλλά οι Usos κατάφεραν να ξεφύγουν. Ο Bryan διελυε τον Jey και μετά από τα yes kicks βρέθηκε κοντά στην νίκη αλλά ο Jimmy το έσωσε. Ο Bryan καταλαθος χτύπησε τον Styles και ύστερα οι Usos τον βγάλανε εκτός με Super kicks και αμέσως μετά πάλι με Super kicks έβγαλαν εκτός και τον Bryan και πήραν την νίκη.Evolution Reunites 

Οι 4 Legends Triple H, Randy Orton, Ric Flair και ο Batista ενώθηκαν ξανά και ήρθαν όλοι μαζί στο ρινγκ. Ένας ένας μίλαγε για όσα έχουν πετύχει στις καριέρες τους και για το ποσό καλοί είναι. Κάναν μερικά αστεία και στο τέλος ο Batista δήλωσε πως θέλει να ψυχαγωγεί τον κόσμο και το λατρεύει. Μίλησε για τα υπόλοιπα μέλη της evolution και τελευταίο κράτησε τον Triple H. Του είπε πως έχει κάνει τα πάντα σε αυτήν την εταιρεία εκτός απ'το να τον κερδίσει. Είχαν ένα face of αλλά τελειώσει φιλικά με το να δίνουν χέρια!


Rusev vs Miz WWE World Cup Qualifying Match 

Ο Aiden εμφανίστηκε και απέσπασε την προσοχή του Rusev και ο Miz αμέσως με Roll-Up Pinfall πήρε την νίκη. Η Lana χτύπησε με low blow τον Aiden και ο εκνευρισμένος Rusev ξεκίνησε να διαλύει τον Aiden.


The Return Of The Cutting Edge 

Ο Rated R Superstar εμφανίστηκε και αρχικά ανέφερε πως αρκετά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του έγιναν στο SmackDown. Ανέφερε μερικές ιστορικές στιγμές και έπειτα κάλεσε την πρώτη καλεσμένη του στο Cutting Edge την Becky Lynch. O Edge είπε στην Becky πώς έχουν αρκετά κοινά σημεία και πως αυτή έχει αλλάξει από την επιλογή να προδώσει την καλύτερη της φίλη. Η Becky είπε πως λατρεύει τον εαυτό της και δεν ακούει τι της λέει ο edge. Τέλος του είπε να βγει από το ρινγκ και τον χλευασε λέγοντας του να προσέχει μην τραυματίσει ξανά τον λαιμό του. Αμέσως μετά εμφανίστηκε η Charlotte και είπε πως το μόνο που νοιάζει την Becky είναι ο τίτλος. Έπειτα της επιτέθηκε και ξεκίνησε ένα Brawl.


New Day vs The Bar - SmackDown Tag Team Championships 

Οι Cesaro και Sheamus είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα ώσπου μπήκε ο Big E και έριχνε τον Cesaro με Belly to Belly Suplexes. Ο Big e πέτυχε ενα spear στον sheamus και έπειτα ο woods ενα δυνατό knee στο πρόσωπο του sheamus αλλά δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Ο cesaro πέτυχε ενα neutralizer στον Big e αλλά ο woods το έσωσε και ο αγώνας συνεχίστηκε. Ο Big Show εμφανίστηκε και έβγαλε εκτός τον Kofi με ενα chokeslam στο Announcement Table και ο sheamus πέτυχε το Brokue Kick στον Big E και κέρδισαν τους ομαδικούς τίτλους!
Rey Mysterio vs Shinsuke Nakamura WWE World Cup Qualifying Match 

O Nakamura φάνηκε να έχει τον έλεγχο καθώς χτύπαγε τον Rey με Kicks και τον κράταγε σε διάφορες λαβές. Ο Nakamura συνέχισε να έχει το πάνω χέρι ενώ ο Rey προσπαθούσε να αντιστρέψει τον αγώνα. Ο US Champ επιχείρησε ένα Kinshasa αλλά ο Rey έκανε Counter και πέτυχε ενα 619 και ύστερα ένα splash απο το top rope και πήρε την νίκη και την πρόκριση.The Undertaker Returns 

Ο Phenom έκανε την επιστροφή του στο SmackDown και είχε να πει μόνο ενα πράγμα για τον αγώνα του με την DX στο Crown Jewel. Rest In Peace!

Αποτελέσματα SmackDown Live 16/10/2018:

  • Οι Usos κέρδισαν τους Styles και Bryan 
  • O Miz κέρδισε τον Rusev και προκρίθηκε στο WWE World Cup 
  • Η Bar κέρδισε την New Day και έγιναν οι νέοι SmackDown Tag Team Champions
  • O Rey Mysterio κέρδισε τον Nakamura και προκρίθηκε στο WWE World Cup 
Για το Ringside House, 
Νίκος Ασλανιδης.