RAW 16/10/2018: Still United...


Το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου έγινε με επιτυχία καθώς στο main event είδαμε την Shield να παίρνει μια μεγάλη νίκη που την ένωσε ακόμη πιο πολύ. Η Ronda Rousey έπιασε σχεδόν στα χέρια της τις Bella Twins και ο Kurt Angle φιλοδώρησε με ένα angle slam τον Baron Corbin. Οι Brothers of Destruction έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα επίσης στην DX. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Braun Strowman, Drew Mclntyre και Dolph Ziggler να τονίζουν ότι η Shield διαλύθηκε λόγω της δυσαρέσκειας του Dean Ambrose. Οι Roman Reigns και Seth Rollins εμφανίστηκαν για τον αγώνα του δεύτερου με τον Mclntyre για το WWE World Cup του Crowan Jewel.

WWE World Cup qualifying match: Drew Mclntyre vs Seth Rollins

Ο Seth Rollins τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Drew Mclntyre καθώς ο Dolph Ziggler έκανε ύπουλα πολλές επεμβάσεις. Ο Dean Ambrose όμως εμφανίστηκε και όρμηξε πάνω στον Show Off ενώ ο Kingslayer χτύπησε με curbstomp τον Drew στο ringside. Έτσι ο Rollins πρόλαβε να γυρίσει στο ρινγκ και να πάρει την νίκη με count out υπέρ του.

Rollins stomps McIntyre and wins by count-out!

Στα παρασκήνια, υπήρξε μία παρεξήγησε ανάμεσα στα μέλη της Shield και ο Dean Ambrose άφησε τους Seth Rollins και Roman Reigns και απομακρύνθηκε.
Επίσης είδαμε στην μεγάλη οθόνη, ένα όμορφο promo από τους Brothers of Destruction. Οι Undertaker και Kane τόνισαν ότι θα φέρουν την κόλαση στους D-Generation Χ στο Crown Jewel. Ο Kane είπε πως η DX έχει τρεις λέξεις για τους ίδιους: "Are you ready?". Ο Kane απάντησε πως και εκείνοι έχουν τρεις λέξεις για εκείνους και ο Deadman ξεστόμισε: "Rest in peace".

Ember Moon & Nia Jax vs Tamina Snuka & Dana Brooke

Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα για τις Ember Moon και Nia Jax καθώς η δεύτερη έκανε το splash στην Dana Brooke και η Moon την αποτελείωσε με Eclipse για την νίκη.

Στην συνέχεια, οι Bellas μίλησαν προσβλητικά για την Ronda Rousey. Μάλιστα τόνισαν ότι αυτές είναι που αξίζουν στην Women's Division και ότι όλη τους την ζωή ρίχνουν πόρτες κάτω. Η Ronda απάντησε πως η μόνη πόρτα που έριξε η Nikki είναι αυτή του δωματίου του John Cena. Πρόσθεσε κιόλας ότι ο Cena την πέταξε έξω από την ίδια πόρτα. Οι Bellas έστειλαν τους securities τους και η Rousey όπως είναι φυσιολογικό τους διέλυσε εύκολα.


Στα παρασκήνια, ο Baron Corbin ανακοίνωσε στον Kurt Angle ότι θα αγωνιστεί απέναντι στους Authors Of Pain σε ένα handicap match.

WWE World Cup qualifying match: Dolph Ziggler vs Dean Ambrose

Ο αγώνας είχε ένταση με τον έλεγχο να εναλλάσσεται και με τον Drew Mclntyre να είναι στο ringside και να παρεμβαίνει συνεχώς. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και σε συνεργασία με τον Ambrose έβγαλαν εκτός τον Drew. Ωστόσο, ο Ziggler εκμεταλλεύτηκε το χάος και με superkick πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα, ο Dean έριξε το φταίξιμο στον Seth και τον έσπρωξε για να αποχωρήσει τελικά.Finn Balor vs Jinder Mahal

Στην γωνία του Jinder Mahal επέστρεψε μετά από καιρό και ο Samir Singh αλλά και πάλι ο Finn Balor πήρε εύκολα την νίκη με Coupe De Garce, πανηγυρίζοντας μετά με την Bayley.

Tyler Breeze vs Bobby Lashley

Ο Bobby Lashley είχε στο πλευρό του τον manager του, Lio Rush και πήρε μία εύκολη νίκη με power move στο τέλος πάνω στον Tyler Breeze.


Στην συνέχεια είχαμε ένα promo ανάμεσα στις Mickie James & Alexa Bliss και Trish Stratus & Lita ενόψει τους tag team αγώνα τους στο Evolution. Οι heels τόνισαν ότι η εποχή των Trish και Lita έχει περάσει και αποχώρησαν τελικά ενώ οι faces τις περίμεναν στο ρινγκ έτοιμες για μάχη.


Handicap match: Kurt Angle vs Authors Of Pain

Ο Kurt Angle εμφανίστηκε ως Conquistador πάλι και δέχτηκε την ήττα εύκολα με μία double team move από την AOP. Ο Baron Corbin ζήτησε να τον ξεσκεπάσουν αλλά τελικά εκείνος που αγωνίστηκε δεν ήταν ο Kurt Angle αλλά ένας jobber. Τότε ο Angle ήρθε από πίσω και εκτέλεσε τον Lone Wolf με ένα εμφατικό angle slam.


Natalya vs Ruby Riott

Ο αγώνας έγινε με την παρουσία της υπόλοιπης Riott Squad στο ringside και των Sasha Banks και Bayley. Η Natalya πέρασε την Ruby μέσα από Sharpshooter αλλά η Logan όρμηξε στην Natalya η οποία πήρε την νίκη με DQ. Μετά τον αγώνα, ένα brawl ξέσπασε το οποίο έληξε με την Bayley να αποτελειώνει την Riott με bayley to belly suplex.


Στην συνέχεια είδαμε ένα promo από τον Elias ο οποίος μίλησε και πάλι για ότι έγινε στο Super Show Down event. Ωστόσο ο Apollo Crews τον διέκοψε και του επιτέθηκε, βγάζοντας τον εκτός για να πανηγυρίσει μετά.

The Shield vs Drew Mclntyre & Dolph Ziggler & Braun Strowman

Από την αρχή του αγώνα, επικρατούσε ένα τεταμένο κλίμα και στις δύο μεριές. Ο Strowman έριξε τον Ziggler με το ζόρι στην μάχη και εκείνος δεν μπορούσε να αποδώσει απέναντι στον Dean Ambrose. Μάλιστα οι Rollins και Ambrose απογειώθηκαν με suicide dives πάνω στους Drew και Dolph σε μία άψογη συνεργασία. Ταυτόχρονα ο Roman Reigns ήρθε αντιμέτωπος στο ringside με τον Monster Among Men. 


Στην συνέχεια, ο Mclntyre χτύπησε με claymore από λάθος τον Strowman. Τελικά η νίκη ήρθε για την Shield με triple powerbomb στον Show Off με το τελικό pin να το κάνει ο Lunatic Fringe. Η Shield αποχώρησε νικηφόρα και ενωμένη. Αντίθετα, ο Braun επιτέθηκε βάναυσα στον Ziggler. Ωστόσο ο Mclntyre αποτελείωσε τον Strowman με ένα εμφατικό Claymore kick, σε ένα απίστευτο OMG moment.
Αποτελέσματα RAW 16/10/2018:
  • Ο Seth Rollins νίκησε τον Drew Mclntyre με count out υπέρ του και προκρίθηκε στο WWE World Cup.
  • Οι Ember Moon & Nia Jax νίκησαν τις Dana Brooke & Tamina Snuka.
  • Ο Dolph Ziggler επικράτησε ενάντια στον Dean Ambrose και προκρίθηκε στο WWE World Cup.
  • Ο Finn Balor επιβλήθηκε στον Jinder Mahal.
  • Ο Bobby Lashley νίκησε τον Tyler Breeze.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν σε handicap match ένα jobber.
  • H Natalya νίκησε με DQ υπέρ της την Ruby Riott.
  • Η Shield επικράτησε ενάντια στους Braun Strowman, Dolph Ziggler και Drew Mclntyre.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος