RAW 01/10/2018: Τα αδέρφια έφεραν την καταστροφή!


Το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου διεξάχθηκε κανονικά με τους Undertaker & Kane να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στο main event στους Michaels και Triple H. Οι Strowman, Ziggler και Mclntyre κυριάρχησαν σχεδόν σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην Shield. Η Ronda Rousey πήρε μία ακόμη εύκολη νίκη. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Dean Ambrose να τονίζει ότι δεν θα πρόδιδε ποτέ την Shield και τα αδέρφια παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν έχει τίτλο στα χέρια του. Ο Baron Corbin εμφανίστηκε και έδωσε στον Ambrose τρεις επιλογές: να διεκδικήσει το Universal Championship, το Intercontinental Championship ή να αντιμετωπίσει τον Strowman. Εκείνος προκάλεσε τον προσωρινό GM και ο Corbin όρισε τελικά το Ambrose vs Strowman.

Dean Ambrose vs Braun Strowman

Ο Braun Strowman πήρε τον έλεγχο εύκολα αφού κλείδωσε για αρκετή ώρα τον Dean Ambrose από τον λαιμό του. Ο Dean αντέδρασε με δυνατή αντοχή αλλά ο Braun τον διέλυσε και στο ringside. Ο Monster Among Men πήγαινε να τελειώσει τον αγώνα αλλά ο Roman Reigns τον διέκοψε για να τον εκτελέσει με superman punch. Η νίκη ήρθε για τον Braun με DQ αλλά ταυτόχρονα ο Seth Rollins εμφανίστηκε και η Shield έδιωξε τον Strowman από το ρινγκ.Roman Reigns vs Dolph Ziggler

Ο Dolph Ziggler προσπάθησε αρκετά για να πάρει μία τεράστια νίκη και εφάρμοσε Zig Zag στον Roman Reigns χωρίς επιτυχία. Ο Universal Champion δεν πήρε την νίκη με superman punch, αλλά τελικά την πήρε με ένα εμφατικό spear στον Dolph.


Ronda Rousey vs Ruby Riott

Κατά την διάρκεια του αγώνα, επικρατούσε ένα χάος στο ringside ανάμεσα στην Riott Squad και τις Bella Twins. Αυτό απέσπασε για λίγο την Ronda Rousey η οποία δεν άργησε να πάρει την νίκη όμως με armbar στην Ruby.


Bobby Roode vs Konnor

Ο Chad Gable βρέθηκε στο πλευρό του Bobby Roode αλλά βρέθηκε εκτός έπειτα από ύπουλα χτυπήματα της Ascension. Η νίκη ήρθε για τον Konnor με εμφατική κίνηση πάνω στον Bobby.


Στην συνέχεια, είδαμε ένα promo στο οποίο η Alexa Bliss είπε πως η Trish Stratus την είχε χρεώσει 50 δολάρια για ένα αυτόγραφο και την άσκησε βαριά κριτική ενόψει του αγώνα τους στο Evolution.

B Team vs Revival

Η B-Team βρήκε ξανά τον νικηφόρο δρόμο της καθώς πήρε μια ωραία νίκη με έξυπνο pin attempt του Bo Dallas. Μετά τον αγώνα όμως οι Authors Of Pain εμφανίστηκαν και διέλυσαν την B Team στο ringside με τον Drave Maverick να τους επιβλέπει.


Στα παρασκήνια, ο Roman Reigns προσέγγισε τον Dean Ambrose ο οποίος ήταν νευριασμένος. Ο Dean είπε πως άμα δεν ήταν τόσο "καλός", ίσως να ήταν Universal Champion αυτή την στιγμή.

Seth Rollins vs Drew Mclntyre

Ο Seth Rollins μπήκε δυνατά στον αγώνα και είχε τον γενικό του έλεγχο. Στην συνέχεια εφάρμοσε μερικές από τις κλασσικές του κινήσεις όπως falcon arrow και blockbuster για να επιβληθεί. Ο Drew αντέδρασε σιγά σιγά μαζί με την ύπουλη βοήθεια του Ziggler από το ringside. Ο Dolph μπήκε στην μέση και ο Mclntyre το εκμεταλλεύτηκε και αποτελείωσε τον Rollins με Claymore Kick.
Μετά τον αγώνα, ο Dolph όρμηξε βάναυσα στον Seth και η υπόλοιπη Shield καθώς και ο Strowman εμφανίστηκαν. Ξέσπασε ένα μεγάλο brawl με τους heels όμως να επικρατούν και τον Braun να μοιράζει αρκετά powerslams.
Στην συνέχεια, οι Elias και Kevin Owens έκαναν ένα promo στο οποίο μίλησαν για τον αγώνα τους με τους Bobby Lashley και John Cena στο Super Show Down event. Οι δύο heels μίλησαν προσβλητικά για τους αντίπαλους τους και ο Lio Rush τους διέκοψε για να παρουσιάσει στο κοινό τον Bobby Lashley.

Bobby Lashley vs Kevin Owens

Ο Bobby Lashley είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι που υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στους Elias και Lio στο rinsgdie. Ο Bobby έχασε την ψυχραιμία του και ο Owens τον νίκη με ένα έξυπνο roll up από πίσω. Μετά τον αγώνα, οι Elias και Kevin επιτέθηκαν βάναυσα στον Lashley. Ο Rush απογειώθηκε από το τρίτο σκοινί αλλά ο Drifter τον κατέβασε με ένα δεξί.Bayley vs Alicia Fox

Ο αγώνας αυτός προωθούσε το Mixed Match Challenge αφού οι Finn Balor και Jinder Mahal βρίσκονταν στο ringside. Η Bayley πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στην Fox με bayley to belly και πανηγύρισε με τον Balor.Στο main event, ο Shawn Michaels τόνισε για ακόμη μια φορά πως σε οποιοδήποτε αγώνα πάλι θα υποστήριζε τον κολλητό του, Triple H. Επίσης πρότεινε στον Kane να μην αναμειχθεί στον αγώνα στο Super Show Down γιατί τον περιμένει Sweet Chin Music. Η μουσική του Kane ακούστηκε και εκείνος εμφανίστηκε πίσω από τον Shawn και τον ξάπλωσε με ένα δυνατό δεξί. Το κονδύλι του "Νεκρού" ακούστηκε και το κοινό ξετρελάθηκε. Ο Undertaker εμφανίστηκε δίπλα στον Kane και πήγε να αποτελειώσει τον Michaels αλλά ο Triple H όρμησε στο ρινγκ.


Ο King of Kings έπεσε δυνατά στους Brothers of Destruction οι οποίοι τον απώθησαν. Οι Red Machine και Deadman εκτέλεσαν με double chokeslams τους Michaels και Triple H αντίστοιχα. Έπειτα ο Undertaker αποτελείωσε τον Triple H με ένα Tombstone Pildedriver στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Super Show Down.
Αποτελέσματα RAW 01/10/2018:

  • Ο Braun Strowman επιβλήθηκε στον Dean Ambrose.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Dolph Ziggler.
  • Η Ronda Rousey επικράτησε ενάντια στην Ruby Riott.
  • Ο Konnor νίκησε τον Bobby Roode.
  • Η B Team νίκησε την Revival.
  • Ο Drew Mclntyre επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins.
  • Ο Kevin Owens επιβλήθηκε στον Bobby Lashley.
  • Η Bayley νίκησε την Alicia Fox.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος