Πιθανά spoilers για το Survivor Series 2016


Το Survivor Series θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στις 03:00 ξημερώματα Δευτέρας, ωστόσο για το μεγάλο PPV έχουν κυκλοφορήσει διάφορα πιθανά spoilers που υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε.

1) Ο Brock Lesnar θα κερδίσει τον Goldberg  Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον Goldberg τραυματία. Επίσης, λέγεται ότι στο Survivor Series θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Goldberg στη καριέρα του, όπως αρχικά δήλωσε και στο promo της επιστροφής του.

2) Η Team RAW θα επικρατήσει της Team SmackDown Live στο 5-on-5 Traditional Elimination Match ― Όπως τόνισε και ο Undertaker στην επιστροφή του, σε περίπτωση που η μπλε ομάδα ηττηθεί στο Survivor Series, τότε θα έχει έναν λόγο να τον φοβάται. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες που εικάζουν ο,τι η Team SmackDown Live θα ηττηθεί και ο Phenom κάποιον θα τιμωρήσει στο Royal Rumble.

3) Ο Kalisto θα νικήσει τον The Brian Kendrick ― Όλα δείχνουν πως η Cruiserweight Division θα μετακομίσει στο SmackDown Live, καθώς το WWE ετοιμάζει το "205 Live", στο οποίο θα αγωνίζονται αποκλειστικά οι Cruiserweights σε ένα μαγνητοσκοπημένο σόου μετά το SD Live.

4) Ο Sami Zayn θα κερδίσει τον The Miz ― Η ήττα του Dolph Ziggler από τον The Miz μόνο καλό του έκανε καθώς... το WWE σκοπεύει να στείλει το Intercontinental Championship πίσω στο Monday Night RAW.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης